Θερμομόνωση - Θερμοπρόσοψη

Η μόνωση μειώνει σημαντικά την θερμική αγωγιμότητα του κτιρίου σας, εγκλωβίζοντας τον αέρα και μειώνοντας έτσι τις θερμικές απώλειες. Η συμπερίληψη εξωτερικής θερμομόνωσης σε οποιαδήποτε κτιριακή εγκατάσταση είναι μια κίνηση τόσο ενεργειακά όσο και οικονομικά αποδοτική. Μονώνοντας την κτιριακή σας εγκατάσταση καλύπτετε τις απώλειες αέρα, έχετε άμεση μείωση ενεργειακής σας κατανάλωσης και επακόλουθη μείωση στο λογαριασμό του ρεύματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα κτίριο θερμικά μονωμένο προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον για τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν , με το να είναι δροσερό το καλοκαίρι, θερμό το χειμώνα και χωρίς εξωτερικούς θορύβους.

Ο προμηθευτής μας Sto είναι μια εταιρεία παγκόσμια πρωτοπόρος στο τομέα των εξωτερικών μονώσεων. Σκέψου ότι το 30% της ενέργειας που χρησιμοποιούμε για να ζεστάνουμε ένα μέσο κτίριο χάνετε μέσω των εξωτερικών τοίχων . Οι εξωτερικές μονώσεις StoTherm μειώνουν σημαντικά τις ενεργειακές απώλειες περιτυλίγοντας το κτίριο με 'ένα θερμικά ανθεκτικό κέλυφος, μεγιστοποιώντας έτσι τον εσωτερικό χώρο και άνετη εσωτερική θερμοκρασία καθ'όλη την διάρκεια του χρόνου. Όσο αφορά την αισθητική του χώρου σας δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε αφού κάθε θερμομονωτικό σύστημα τελειοποιείται με ένα μεγάλο φάσμα σοβάδων αρχιτεκτονικών στοιχείων.

Our Greatest Partners

  • WoodnGreen
  • CasaVerde
  • Green Touch
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine