Ηλιακές Αντλίες Πισίνας

Οι ηλιακές αντλίες για πισίνες αποτελούν την οικονομικότερη και φιλικότερη προς το περιβάλλον εναλλακτική επιλογή σε σχέση με τις κοινές αντλίες. Για τους ιδιοκτήτες πισινών, οι ηλιακές αντλίες προσφέρουν αριθμό πλεονεκτημάτων σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα αντλιών.


Οι ηλιακές αντλίες τροφοδοτούνται αποκλειστικά από τον ήλιο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μηδενικό κόστος ενέργειας για λειτουργία της πισίνας. Το συνολικό κόστος αγοράς της ηλιακής αντλίας, καλύπτεται βραχυπρόθεσμα από την εξοικονόμηση του κόστους στον ηλεκτρισμό που θα επιφέρει η χρήση της συγκεκριμένης αντλίας. Η ηλιακή ενέργεια αποτελεί μια ανεξάντλητη, καθαρή και διατηρήσιμη μορφή ενέργειας.


Επιπρόσθετα αξίζει να αναφερθεί ότι σε αντίθεση με τις συμβατικές αντλίες για πισίνες, οι ηλιακές δεν χρειάζονται τακτική συντήρηση. Από την ώρα της εγκατάστασης και μετά, η συντήρηση θ' αποτελεί απομακρυσμένο γεγονός. Ο χρόνος ζωής του μοτέρ Brushless DC, των ηλιακών αντλιών, είναι 2-3 φορές περισσότερος σε σχέση με τις συμβατικές.


Ο χρόνος λειτουργίας μιας ηλιακής αντλίας είναι επίσης περισσότερος αφού λειτουργεί για 10-12 ώρες το καλοκαίρι και και για 6-8 ώρες το χειμώνα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα σημαντική βελτίωση της ποιότητας του νερού της πισίνας σε σχέση με τις συμβατικές αντλίες.

Our Greatest Partners

  • WoodnGreen
  • CasaVerde
  • Green Touch
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine